Robinson Szigetek

A Robinson szigetek 4 km távolságra helyezkedik Szécsény város központjától, az Ipoly és a 22. számú főútvonallal határolt „NATURA 2000” természetvédelmi területen. Ma a két 3,5 hektáros tó és a közel 2 km hosszan tekergő Ipoly holtágak rendszere számos vízimadárnak és növénynek ad pompás élőhelyet. Könnyen megközelíthető beton úton személyautóval, illetve autóbusszal vagy akár kerékpárral. A távolsági autóbuszjárat a városközpontban áll meg, innen gyalogosan lehet megközelíteni a tábort.

Nyitvatartás

Április 1-től október 31-ig nyitva tartásunk folyamatos, de a horgászat és további szolgáltatások foglalása telefonos, személyes vagy online egyeztetést követően lehetséges.

November 1. és március 31. közötti időszakban a horgászat előzetes telefonos egyeztetést követően lehetséges, amennyiben az időjárási körülmények ezt lehetővé teszik.

A tó jegének megfelelő vastagsága esetén a lékhorgászat is megengedett, a ragadozó halakra a téli hónapok ideje alatt.

SZOLGÁLTATÁSOK

006-kayak

Kenuzás

Horgászat

Sátrazás

Túrázás

Bográcsozás

Csapatépítés

10000
Látogató
30
Kemping férőhely
0
m2 Terület

HORGÁSZAT

A két tavunk és a szigeteinket “körbeölelő” Ipoly holtágak tárt karokkal várják a horgászokat. A táborunk már több neves horgászversenynek is adott otthont, emellett szigetünket a pergető horgászok paradicsomaként tartják számon.

RENDEZVÉNYEK-CSAPATÉPÍTÉS

Legénybúcsú, születésnap, céges rendezvény, baráti bográcsozás? Van még egyéb megvalósítható ötlete? Mi minden rendezvényre vevők vagyunk!

SPORTOLÁSI LEHETŐSÉG

A sok víz és a holtágak csatorna rendszere kedvez a vizi sportoknak, míg a  zöld területek pl.: edzőtáboroknak, labdajátékoknak nyújtanak megfelelő helyszínt.

2018-2019-ben épült canopy tárcsás csuszka és akadályverseny pályánk pedig az igazán bátrak számára nyújtanak ideális sportolási lehetőséget.

TÁBOROZÁS-KEMPING

35 darab faház, Közösségi térként 2 darab Teraszunk és számos sátorhely áll minden kedves vendégünk rendelkezésére. Szigetünk ideális helyszín táborok számára.

ESKÜVŐ

Életre szóló esemény a természet lágy ölén?
Az ifjú pár kéréseire minden megoldható: Szertartás, esküvői menük, dekoráció, party sátrak, élőzene, fotó-videó felvétel, szállás, zártkörű rendezvény és minden más, amit igény szerint szeretnének.

GONDTALAN PIHENÉS

Egyszerűen csak pihenésre vágyik? Egyedül vagy csoportosan? Nálunk ez is megoldható! Központban a természettel, távol a technikától és mégis közel egy kellemes történelmi kisvároshoz: a Hollókő Ipolytarnóc turisztikai tengely mentén.

Küldjön nekünk emailt foglalas@robinsonszigetek.hu orKeressen minket
+3620 333 4717