TÁBOROZÁS

Ahol a nyári szünetben az ide látogató gyerekek megtanulhatják, mit jelent a Natura2000 berekbéli zöld élet. A megtapasztalt való világ garantáltan maradandó élmény marad!

A Szécsénytől 4 km-re fekvő Robinson-Szigeteken a diákoknak kalandos élményekben lehet részük, ha részt vesznek a természet lágy ölén, a civilizáció zajától távoli táborban. A Robinson-Szigetek név valóban megállja a helyét, hiszen a tábort minden irányból víz határolja. Ez már önmagában is izgalmas a gyerekeknek. Zárt, biztonságos, idegenek által nem megközelíthető a terület, ahol az elhelyezés 35 db 2-3 személyes faházakban (16 db 2 ágyas, 19 db 3 ágyas) történik, hideg-meleg vizes közös zuhanyzóval. Csoportkísérő pedagógusok-felnőttek részére, igény szerint, személyenként önálló faházakban történhet az elhelyezés.

Faházainkon kívül vendégeink rendelkezésére áll nem parcellázott, füves területen (3,5 hektáron) 35 sátorhely és lakókocsi/lakóautó hely, közvetlen parkolási lehetőséggel. A kempingben található teraszaink (Terasz1 és Terasz2) és főépületünk vizesblokkjai sátrazó és lakókocsival/lakóautóval érkező vendégeink számára is elérhetőek. A kempingben található teraszaink konyhával is felszereltek. 

SZÁLLÁS

Fűtés (faházban)

4000 Ft/faház/nap

Faház ágyneművel

4200Ft/fő/éj
 +300.- IFA, 18 év felett fizetendő 

Felújított faházak

5400Ft / éjszaka / fő
 +300.- IFA, 18 év felett fizetendő 

Foglalás esetén az alábbi kiegészítő programokat ajánljuk

RÖPLABDA PÁLYA

Háló és labda biztosított.

Kispályás Foci

Kapuk és labda biztosított, meccs a kijelölt füves pályán.

AKTÍV MOZGÁS KOORDINÁCIÓS JÁTSZÓPARK

Kisebb gyermekeknek, akik még a Kalandparkot nem használhatják.

Tollas labda

Háló és 4 fő részére alap tollas szett biztosított.

Küldjön nekünk emailt foglalas@robinsonszigetek.hu orKeressen minket
+36 20 333 4717