hege 2018-07-01 0

Észveszejtő fesztivál a Robinson-szigeteken: ezek a sztárok is ott lesznek Szécsényben!

A nyári szünet kezdetén – június 15-től, péntektől – hagyományteremtő szándékkal rendeznek háromnapos fesztivált a Szécsény melletti Robinson Szigetek területén. A helyszínen különféle családi programokkal, változatos koncertekkel és gasztronómiai különlegességekkel csábítják szórakozásra a családokat.

A pergető horgászok paradicsoma idén először igazi fesztiválbirodalommá alakul át. Varga Béla, a Robinson Szigetek ügyvivője érdeklődésünkre elmondta: a nagyszabású rendezvény a megyei származású DJ Newik, Mestyán Dániel, valamint Juhász Péter ötlete és munkája nyomán kelhet életre június közepén.

– A háromnapos fesztivál megrendezésének apropóját a tanév lezárása adta, így egy igazi nyárköszöntő programmal szeretnénk kikapcsolódásra csábítani a családok minden tagját. Az eseményen garantáltan mindenki megtalálja majd a hozzá­ illő zenei stílust, s a korosztályának megfelelő szabadidős lehetőségeket is – tette hozzá. Kicsik és nagyok a fesztivál teljes ideje alatt megismerkedhetnek a street food kínálta kulináris élvezetekkel, ezen felül pedig gyermekjátékokkal, lég­várral, szabadidős programokkal és kézműves-foglalkozásokkal is várják a helyszínre érkezőket.

A szervezők a sokrétű programkínálat mellett figyeltek a helyszín kiválasztására is, hogy se a koncertekkel járó zaj, se a tömeg ne zavarja a lakosságot. A Robinson-szigeteken ugyanis három éjjel, három nap dübörög majd a zene, amely garantáltan felejthetetlen fesztiválélménnyel gazdagítja a megye apraját-nagyját. A többnapos rendezvényen 35 fellépő szórakoztatja a bulizókat.
Pénteken a belépés ingyenes, amikor is a rock jegyében szervezik meg a koncerteket. A pódiumon a Metamorph, a Helldiver, az Elmezavar és Rock DJ felel a közönség hangulatáért.

A második napon Rubint Réka, Géczi Edit és Jusztin Tímea csábítja sportolni a látogatókat. Az este folyamán Kis Grófo, Jolly&Suzy, valamint Nótár Mary mulatóssal, míg a Kozmix, a Kerozin, a Happy Gang, Csordás Tibor, Kozsó és az Ámokfutók, Betty Love, Mr. Rick, Josh, Spigiboy és Persik Szabolcs pedig retró slágerekkel csábítja táncba a szórakozni vágyókat.

Az utolsó napon RNB-sztárok – úgymint a GWM, Burai és Lévai Curtis –, valamint Magyarország legnépszerűbb lemezlovasai – Szecsei, Pure­beat, Daniel Nike, Strong R., Newik, Bricklake, Rick Saw­yer, Earth n Days, Pryce, Pete, Tailor B. – búcsúztatják Nógrád megye első minifesztiválját.

Az eseményre a jegyeket elővételben és a helyszínen is beszerezhetik az érdeklődők. Emellett bérletet is válthatnak azok a vendégek, akik mindhárom napon kikapcsolódnának. A fesztivál tizenkét éves kor alatt – szülői felügyelettel – ingyenesen látogatható. A programon résztvevők közül a szerencséseknek lehetősé­gük nyílik a Tesla vadonatúj sportautóját is elvinni egy körre.

Tags: