Szigetek Robinson 2019-05-06 0

ROBINSON AIR CANOPY élmény csúszás

HAMAROSAN

Nem feltétlen egyedül…

Ha már unod a netezést és szeretnél a digitális-globalizált világtól mentesen feltöltődni, ahol a Robinsonok megtapasztalják mit jelent a földtől 8 méter magasan függesztett  cölöpökről a levegőbe vetni magad és a 2 x 100 méter víz feletti élmény csúszás után a vietnámi függőhídon keresztül a kalózhajó árbócos vitorlájába érkezni.

Mi élményt adunk és olyan selfit készíthetsz amelyet mindenki irigyel & a NATURA 2000 zöld élet az érintetlen természet szeretetét kapod !

A Szécsény melletti Robinson-szigeteken az animátorok segítségével biztonságos védő felszerelésben amikor kipróbálod a ROBINSON AIR CANOPY élmény csúszást !  

1 menet oda-vissza csúszás 1000 ft/ fő (egyedi csoport kedvezmény kérhető)

A vendégek részére idegenektől elzárt (kocsi beállóval) VIP szigetek illetve fedett terasszal ellátott közösségi helyek, bográcsolók, grill sütők, aktív mozgás koordinációs Natura játszótér állnak rendelkezésre.

Távozás az esti órákban vagy egyeztetés alapján sátras- faházas szállás

Az ellátás (Grill & Bogrács ételek) a megrendelő kívánsága szerint kérhető.         Hozható saját ellátásra étel-ital, igény szerint egyedi vendéglátást is örömmel biztosítunk !

Hűtésre italhűtőket és pince vermet biztosítunk.

A zöld áramellátás szélkerékről és napelemekről történik.

Amennyiben bármilyen kérés-kérdés van állunk rendelkezésre !

Tags:

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük