Szigetek Robinson 2019-07-11 0

Ezrek buliztak a sztárokkal a Robinson Szigeteken

Az eredeti cikk itt olvasható: https://www.nool.hu/kozelet/helyi-kozelet/ezrek-buliztak-a-sztarokkal-a-robinson-szigeteken-2704424/?fbclid=IwAR2tpig6aMX8Fs_XlwE09gffDfsv3m1NtaagT8bv1rqIgCu1n7rxobiMeRs

A hétvégén immár második alkalommal dübörgött háromnapos fesztivál a Robinson Szigeteken, ahol több mint harminc sztárfellépő szórakoztatta a közönséget extra fény-, hang- és látványtechnika kíséretében.

Az első nap a mulatós jegyében zajlott, amikor is Gáspár Győző, Nótár Mary, Kis Grófo, Bunyós Pityu, MC Hawer és Tekknő, Jolly és Suzy, Rostás Szabika, valamint Nyári Kálmán csapott őrületes bulit a festői helyszínen.

Szombaton a régi nagy slágerektől visszhangzott a tórendszer környéke: a közönség Zoltán Erika, az Ufo együttes, Csordás Tibor, Krisz Rudolf, a Desperado, az Ámokfutók és a Kozmix koncertjén táncolhatta át a forró nyári napot, amely egy retró partiban teljesedett ki.

Vasárnap igazi lemezlovas­ok uralták a színpadot, s mások mellett Ben Nyler, Julian Kid, Price, Curtis, Burai Krisztián, AK26, Newik, Tomy Montana és Daniel Nike is meghódította a bulizók szívét.

Egy szó, mint száz: fesztivál volt ez a javából…

Tags:

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.