HORGÁSZREND

 1. Az 1-es tavon (telepített tó) a horgászhelyek számozottak, elfoglalása érkezési sorrendben történik, egy horgászjeggyel egy hely foglalható el. A horgászhelyek cserélgetése nem engedélyezett.
 2. Felnőttek kettő horgászbottal, botonként maximum 2db egyágú horoggal, ifjúsági jeggyel 1 bottal, maximum 2 db egyágú horoggal, gyerekek egy úszós bottal horgászhatnak.
 3. Pergetni mindenhol lehet, kivétel lehet az 1-es tó.(az 1-es tavon a pergetés csak akkor lehetséges, ha az ott békés halra horgászó vendégeket nem zavarja) TILOS a holtágakban a csalihallal való horgászat.
 4. A ki fogott és megvásárolni kívánt halat csak haltartó hálóban szabad tárolni, merítő szák használata kötelező.
 5. Tilos a halak kopoltyújába, szemgödrébe nyúlni vagy nagyobb sérülés esetén visszadobni.
 6. A megtartani NEM kívánt halat a kifogás után kíméletes bánásmód mellett (fényképezés után) azonnal a tóba vissza kell engedni.
 7. A megtartani kívánt halat a partról való távozásig a haltartóban kell tartani, melynek mérése, fizetése a portánál történik.
 8. A haltartó hálóban a halak cserélgetése SZIGORÚAN TILOS.
 9. Fűzött csali használata esetén kötelező a nagyméretű merítőháló, pontymatrac és fertőtlenítő használat.
 10. Éjszakai horgászatnál a horgászhelyek megvilágítása kötelező, a napijegyek számának megfelelően.
 11. Alkohol vagy egyéb tudatmódositó szerek által befolyásolt személy a horgászat területén nem tartózkodhat, ill. napijeggyel nem szolgálható ki.
 12. A horgásztóban és a holtágakon FÜRÖDNI TILOS.
 13. Távozáskor a horgászok a fogadó épületnél kötelesek (előzetes felszólítás nélkül) a gépkocsi csomagtartóját- táskáikat és egyéb felszerelésüket az ellenőrzésre kijelölt Tógazdának megmutatni.
 14. Kérjük kedves vendégeinket, ha valaki a horgászrend be nem tartásával kapcsolatos eseményt észlel, jelezze a Tógazdának.
 15. Tilos szemetelni és szemetes horgászhelyen elkezdeni a horgászatot, a szemetet a kijelölt gyűjtőkbe kell tenni.(szemétnek számít a tökmag-szotyolahéj, és a cigaretta csikk is)
 16. A ROBINSON R Kft., mint jogi személy a kezelésében lévő területen esetlegesen nem a házi rend és rendeltetésszerű használatból bekövetkezett balesetekért és károkért felelősséget nem vállal!
 17. A horgász a szükséges engedélyek és a jegy-bérlet kiváltásával egyidejűleg elismeri a tárgyi szabályok ismeretét, elfogadja és magára kötelező érvényűnek ismeri el azokat. Az itt nem szabályozott egyéb kérdésekben kérjen felvilágosítást a Tógazdától.

 

A változtatás jogát fenntartjuk.

Jó szórakozást és élményekkel teli kikapcsolódást-gondtalan pihenést kívánunk !

Szécsény,2012.március 15.

Robinson R Kft.