A ROBINSON SZIGETEK házirendje

 

 

Be- és kijelentkezés:

A Robinson Szigetekre való belépés előtt a sorompónál bal kézre eső csengőt használni kell, hogy észleljük ide érkezésüket.

A sorompót csak a halőr, illetve a Robinson Szigetek valamennyi munkatársa használhatja.

A horgászoknak, illetve az ide látogatóknak a belépést követően a parkoló mellett található főépületben be kell jelentkezniük, majd a horgászjegyet illetve a belépés díját azonnal meg kell fizetniük.

Távozáskor a horgászok a fogadó épületnél a gépkocsi csomagtartóját, táskáikat és egyéb felszerelésüket az ott lévő Robinson Szigetek munkatársának kötelesek ellenőrzés céljából megmutatni.

Horgászhelyet illetve szolgáltatás igénybevételéhez szükséges eszközt telefonon illetve online lefoglalni érdemes. (+36203334717, info@robinsonszigetek.hu)

 

Általános szabályok:

A keletkezett hulladékot a kijelölt gyűjtőkbe kötelező elhelyezni. Tilos a szemetet, ételt és horgászcsali maradékot, cigaretta csikket a parton hátra hagyni!

A tó területén horgászni, pihenni, tartózkodni csak mások nyugalmának zavarása nélkül szabad. Mindenkit megkérünk, a kulturált viselkedésre, a hangoskodás kerülése.

A tó területén tüzet rakni csak a kijelölt tűzrakó helyeken szabad.

A természeti környezet megóvása minden vendég kötelessége. Az elhelyezett asztalok, padok, filagóriák rendeltetésszerű használata minden vendég kötelessége.

Az esetlegesen okozott károkért a látogató belépéskor automatikusan felelősséget vállal.

A horgásztavakban és a csatornarendszeren fürdeni szigorúan tilos.

A területen vagyonvédelmi rendszer került kiépítésre. A helyszínre látogatók belépésükkel hozzájárulnak, hogy róluk videófelvételek készülnek, amit a Robinson Szigetek köteles zártan kezelni és rendkívüli esemény hiányában megsemmisíteni a megőrzési idő lejárta után.

Az ide látogatók a belépéssel hozzájárulnak, – amennyiben másképp nem rendelkeznek- hogy a róluk készült képeket a Robinson Szigetek felhasználhatja a közösségi média felületein. (Lehetőség van a beküldött képek publikáltatására. Az info@robinsonszigetek.hu e-mail címre várjuk a képeket.)

 

Tábor/Kemping:

Saját vendég fogadása bejelentés után, a belépő egy megváltásával lehetséges. Korábbi érkezés, illetve távozás előre egyeztetést követően lehetséges.

Kérjük számláját az érkezés napján rendezze a szálláshely elfoglalása előtt.

Állat csak abban az esetben lehet Önnel, ha azt a Robinson Szigetek dolgozójával előre megbeszélte.

Tüzet rakni kizárólag az arra kijelölt helyen, grillezés-bográcsozás vagy szalonnasütés céljából lehet. A tüzet a program befejeztével minden esetben el kell oltani! Tábortűz rakása előzetes egyeztetéshez kötött.

Kérjük, felesleges hangoskodással, zajjal, trágár illetlen beszéddel ne zavarja más vendégek nyugalmát! Este 22:00 – reggel 07:00 óra között kérünk csendet tartani és a járművek forgalmát szüneteltetni. (kivételt képez- előzetes egyeztetés program-rendezvény miatt)

Kemping ügyelet 0-24 óráig nyitva tart, ha kérdése van, illetve segítségre van szüksége, forduljon a Tógazdához vagy a Robinson Szigetek dolgozójához.

Kérjük a tábor külső területét és belső helységeit tisztán tartani.

A TERASZOKON elhelyezett hűtő használata díjköteles.

A tóban fürödni szigorúan tilos.

A sportpálya, sporteszközök illetve vízi eszközök egyéni felelősségre vehetők igénybe. A sporteszközöket a recepción adjuk ki.  Az elvitt eszközöket használat után vissza kell adni.

A gyerekekért szüleik, illetve kísérőik, csoportvezetőik felelnek. Kérjük a gyerekeket folyamatos felügyelet alatt tartani!

A kölcsönzés saját felelősségre történik. Fényképes igazolvány felmutatása szükséges hozzá.

Mentőmellényt mindenki számára tudunk biztosítani.

A nem rendeltetésszerű használatból adódó károkért a bérlő kárfelelősséggel tartozik.

A játszóteret visszavonásig használni nem lehet.

Kérjük, óvják a kempingben található növényeket, bokrokat, ágaikat; hajtásaikat ne törjék le, a facsemetéket ne tapossák le, parkolás során ne menjenek neki a parkolót szegélyező bokroknak. Kérjük, hogy a ruhaszárító kötelet ne a fákhoz kössék és az ágakra ne teregessenek! A szalonnasütéshez nyársakat ne a kemping területén vágjanak!

 

Faházas apartman szabályzat:

A szállás elfoglalására az érkezés napján 14 órától- 17 óráig van lehetőség, ettől eltérő időpontban előzetes egyeztetés alapján van mód.

Az elutazás napján 10 óráig el kell hagyni. (Ennek elmulasztása óránkénti 1500 Ft késedelmi díj megfizetésére kötelezi.)

Korábbi érkezés, illetve távozás előre egyeztetést követően lehetséges.

Kérjük számláját az érkezés napján rendezze!

A dohányzás szigorúan tilos.

Az egyéni fűtőtestek használata nem engedélyezett.

Kulcs elhagyás esetén 1500 Ft pótdíjat számolunk fel.

Kérjük, ha bármely berendezés hibáját észleli, haladéktalanul jelentse a recepción, hogy a hibaelhárítást megkezdhessük. A szándékos rongálás, vagy berendezési tárgyak eltulajdonítása minden esetben helyszíni kártérítést vagy feljelentést von maga után.

Szobákat átrendezni tilos.

Az ablakokat kérjük zárva tartani, ha nem tartózkodnak a szálláshelyen, mert egy esetleges vihar, zápor esetén a szobákba beeső csapadék tönkreteszi a berendezést.

 

A Kemping vezetője és személyzete minden esetben jogosult a házirend betartását figyelemmel kísérni és a vendégeket a házirend betartására felszólítani.

A házirend betartásáért a szülő, vagy pedagógus a vele együtt üdülő gyermekekért is felelős.

A belépő jegy kiváltásával egyidejűleg elismeri a tárgyi szabályok ismeretét, elfogadja és magára kötelező érvényűnek ismeri el azokat. Az itt nem szabályozott egyéb kérdésekben kérjen felvilágosítást a Tógazdától/Robinson Szigetek munkatárástól.

A változtatás jogát fenntartjuk.

Jó szórakozást és élményekkel teli kikapcsolódást-gondtalan pihenést kívánunk !