CSAPATÉPÍTŐ

Építsd csapatodat velünk! Felejthetetlen csapatépítő élmények várnak nálunk! Tudjuk, hogy a sikeres vállalkozások alapja egy összetartó és hatékony csapat és mi itt vagyunk, hogy segítsünk nektek ebben. A programok célja, hogy segítsenek fejleszteni a csapatmunkát, az együttműködést és a hatékony kommunikációt a csapat tagjai között. Csapatépítő programjaink során különféle kihívások és feladatok várnak, amelyek segítenek a csapatoknak fejleszteni a problémamegoldó készségeiket, a kreativitásukat és a hatékony együttműködést. Természetesen a csapatmunka mellett nem feledkezünk meg a kikapcsolódásról és a szórakozásról sem! Programjainkban garantáltan szórakoztató és emlékezetes pillanatokat élhettek át. Minden csapat egyedi, és mi ezt figyelembe véve kínálunk testre- és személyre szabott programokat vagy lehetőséget arra, hogy kreatív és egyedülálló módon építsétek fel saját csapatépítő programotokat. Hiszünk abban, hogy a legjobb csapatépítő élmények azok, amelyeket maga a csapat tervez és valósít meg, mely során a mi feladatunk, hogy segítsünk nektek kibontakoztatni a kreativitásotokat és megtervezni azt a csapatépítő programot, amely a legjobban illeszkedik egyedi igényeitekhez és céljaitokhoz. Törekvésünk, hogy olyan személyre szabott és egyedülálló élményeket nyújtsunk nektek, amelyek segítenek erősíteni a csapatot és együttműködni a közös célok elérésében. Ha többet szeretnétek megtudni csapatépítő programjainkról és az általunk kínált lehetőségekről vagy az általatok megálmodott csapatépítési lehetőségek megvalósíthatóságáról, kérjük, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot!

OSZTÁLYKIRÁNDULÁS

Számunkra minden osztálykirándulás egy különleges kaland. Izgatottan várjuk, hogy elkalauzoljunk benneteket Szigetünkön, amely a tanulás örömét és a közös élményeket hordozza magában. Egy vagy akár több napos kirándulásra alkalmas, 88 fő kényelmes elszállásolására alkalmas 2 vagy 3 ágyas faházakban pihenhettek nálunk a természet csendjében. 2 km-es holtágrendszerünket kenuzásra (védőfelszerelést biztosítunk) használhatjátok és máris egy izgalmas kenutúra résztvevői lehettek. Bérelhető eszközeink közé tartozik a kerékpár is, amivel körbe tekerhetitek az egész területet vagy akár a város látványosságait is megtekinthetik az odavezető kerékpárúton keresztül. Tábor részünkön bérelhető (akár 70 férőhelyes) Terasz található, ahol egyszerre leülhettek étkezni vagy beszélgetni, de akár bográcsozni vagy nyársalni (szükséges eszközök bérelhetőek) is tudtok kialakított helyeinken. Szabadtéri programok széles választéka, többek között strandröplabda, tollaslabda szintén várja a kikapcsolódni vágyókat vagy saját fejlesztésű, aktív, fejlesztő csapatjátékok is. Étkezési lehetőségként büfé áll rendelkezésre, frissítő üdítőitalokkal, jégkrémekkel, rágcsálnivalókkal főépületünkben. Ne hagyjátok ki az iskolai évek egyik legemlékezetesebb pillanatát! Vegyétek fel velünk a kapcsolatot és tervezzétek meg a következő osztálykirándulásotokat velünk!

Kérjen ajánlatot!

CSALÁDI NAP

A céges családi nap programok élménydús kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak a közös munka eredményeinek megünneplésére, a csapatszellem erősítésére és a kötetlen formában történő, vidám ismerkedésre. Munkatársaink odaadó lelkesedéssel támogatják a rendezvényt, hogy a munkatársak és a családtagok otthon érezzék magukat a Robinson Szigeteken és egy tartalmas, önfeledt közösségi élményben legyen részük felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt. A szépen gondozott zöld terület és vizeink ideális terepet szolgáltatnak a közösségi játékok megszervezésére, lebonyolítására, vízi sportokra, kenuzásra. A tervezéstől a rendezvény teljes körű személyre szabott, a cég elképzeléseinek megfelelő szolgáltatásokat nyújtunk. Legyen szó kültéri vagy beltéri programokról, arcfestésről, légvárról. Helyszínbérléssel és egyedi igényekkel kapcsolatban kérj(en) ajánlatot vagy érdeklődj(ön) munkatársainknál.

Kérjen ajánlatot!

AUTÓSTALÁLKOZÓ

A Robinson Szigetek adott otthont 2023-ban az 5. N.N.C. Garage hosszú hétvégének. “Ahol nem számít, hogy mi az alap, vagy mennyiből (sz)épül az autód, ha szereted, köztünk a helyed!” Az első hosszú hétvége, ha már a Chill Car Meet nevet kapta, a pihenés és lazulás jegyében telt a hosszú hétvégi kis program. Igyekeztünk úgy összeállítani a találkozót, hogy jó emlékekkel, új barátságokkal térjen haza mindenki 2024-ben folytatjuk! Helyszínbérléssel és egyedi igényekkel kapcsolatban kérj(en) ajánlatot vagy érdeklődj(ön) munkatársainknál. Szervezők jelentkezését is várjuk!

Kérjen ajánlatot!

FESZTIVÁL

A GÓLEM fesztivál 2023. évben már másodszor választott minket helyszínéül. A Robinson Szigetek területi adottságai lehetőséget biztosítanak, hogy olyan különleges és nagyobb volumenű eseményeknek is helyszínt kölcsönözzön, mint egy több száz fős koncert vagy fesztivál. Ez az elkerített, a város zajától távol eső terület akár 2000 fő befogadására is alkalmas, aminek egyediségét a természet közelsége és a tóparti hangulat biztosítja. A Robinson Szigetek tökéletes helyszínül szolgált már kétszer is a GÓLEM fesztivál esetében, mivel az átlagos rendezvényhelyszínektől valami különlegesebbet kerestek. Szolgáltatásaink: • tóparti helyszín, • faházas szállás, • sátor- és lakóautó/kocsi helyek, • rendezvénysátrak, • igény esetén a helyszín kizárólagos használata, • ingyenes parkolás biztosítása. Helyszínbérléssel és egyedi igényekkel kapcsolatban kérj(en) ajánlatot vagy érdeklődj(ön) munkatársainknál. Szervezők jelentkezését is várjuk!

Kérjen ajánlatot!

ESKÜVŐ, LAKODALOM

Egy helyszín, ahol az esküvőtök több lehet, mint csodálatos. Felejthetetlenné varázsolhatjátok életetek egyik legfontosabb napját és lenyűgözhetitek Vendégeiteket egy gyönyörű helyszín kiválasztásával.

Szeretnél egy olyan helyen ünnepelni, ahol

 • hatalmas zöld terület övez
 • szállás biztosított a vendégeiteknek
 • távol esik az utca zajától
 • vízpart vesz körül
 • színvonalas ételspecialitások közül választhattok?

Ti döntitek el, hol szeretnétek megörökíteni életetek meghatározó pillanatait, legyen az a Szigetünk területén bárhol. Biztosra megyünk, hogy az esküvő hétvégéjén minden rendben menjen, és megtaláljátok a boldogságot. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot és tervezzétek meg esküvőtöket/lakodalmatokat velünk!

Kérjen ajánlatot!

CSALÁDI RENDEZVÉNYT tervezel?

 • születésnap,
 • névnap,
 • legénybúcsú,
 • leánybúcsú
 • gyerekzsúr.

Ne bajlódj az otthoni előkészületekkel ünnepelj, kapcsolódj ki nálunk! Fedett terasz - akár 70 főig

 • hűtő
 • asztalok, sörpad szettek
 • bográcsozásra, sütögetésre alkalmas hely.

Vegyétek fel velünk a kapcsolatot és tervezzétek meg a következő családi rendezvényeteket velünk!

Kérjen ajánlatot!

ESZKÖZÖK BÉRLÉSE

Kenu bérlés (2 vagy 3 személyes)

1.800 Ft/kenu/óra

RENDEZVÉNY HELYSZÍNEK

Terasz

12.000 Ft/nap 1-10 fő esetén, 1.500 Ft/nap 11. főtől

Főépület melletti terasz

22.000 Ft/nap 1-10 fő esetén, 2.500 Ft/nap 11. főtől

Főépület

60.000 Ft/nap

VIP SZIGETEK BÉRLÉSE

PRIVAT2 sziget bérlése

12.000 Ft/nap

VIP 1. Félsziget bérlése

12.000 Ft/nap

VIP 2. sziget bérlése

12.000 Ft/nap