HORGÁSZAT

Az igazán természetközeli feltöltődés

Gyere velünk a zöldbe, a friss levegőre és légy részese ismét a természetnek, mely megnyugtatja a tested és lelked egyaránt. A monoton munkában eltöltött mindennapokat szeretnénk kompenzálni egy természeti kincsekkel feltöltött vidéken!

FOGLALÁSI TÉRKÉPÜNK

 

MINDENFÉLE HORGÁSZATHOZ KÖTELEZŐ TARTOZÉK:

HALKÍMÉLŐ PAPLAN VAGY BÖLCSŐ – SEBFERTŐTLENÍTŐ!

MINDENKI SZÁMÁRA KÖTELEZŐ ÉRVÉNYŰ A HALAKKAL TÖRTÉNŐ KÍMÉLETES BÁNÁSMÓD BETARTÁSA!

AKI ESETLEG NEM RENDELKEZIK ÁLLAMI HORGÁSZ ENGEDÉLLYEL 

Turista horgászjegy

A turista horgászjegy egy korlátozott engedély, az érvényessége (kiváltástól számított 90 nap), az alkalmazható készségek száma (1 bot, maximum 3 darab legfeljebb 3 ágú horog és egyidejűleg 1db 1m2 csalihal fogó háló) és a megtartható zsákmány mennyisége is eltér az állami horgászengedélyben foglaltaktól. Ezt akkor javasolt kiváltani, ha évente csak 1-2 alkalommal szeretnénk horgászni egy-egy nyaralás alkalmával, tekintve korlátozott időtartamát és horgászati lehetőségeit. Előnye, hogy online kiváltható egy online vizsgát követően, továbbá idegen nyelven is elérhető, tehát külföldi horgász vendégeknek ideális választás lehet. A turista engedély a NÉBIH honlapján évente 1 alkalommal váltható ki. Fontos, hogy a fogási napló adatait az érvényesség lejárta utáni 30 napon belül fel kell tölteni a NÉBIH rendszerébe.

VERSENYEK 2022

 

[]
1 Step 1
Névyour full name
Telefonszámyour full name
Tárgyyour full name
Üzenetmore details
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

HORGÁSZ VERSENYEKHEZ TAVAK BÉRLÉSE

Szeretne háborítatlanul, barátai-kollégái részére horgász versenyt szervezni?
Bérelje ki az 1.-es tavat (lezárt, haltelepített 3,5ha), a 2-es tavat (3,7 ha) vagy a közel 2km. hosszúságú Ipoly holtágakat.

Horgász vendégeinknek “unicumként” elkészítettük a nagy felbontású 3D menedékképeket a Gödöllői Agrártudományi Egyetem halgazdasági tanszékének mérnökével!

A legmodernebb SONAR-GPS technológiájával készített tavak és holtágak medertérképét több dimenziós részletes felbontásban láthatják, ezzel könnyen tervezhetővé téve a legjobb helyeken a horgászatot. Jó kalandtúrát és barangolást!

HORGÁSZJEGY ÁRAK

Napijegy

Éjszakai jegy

BOJLIS JEGY

Pergető jegy

hétvégi jegyek

 ÉVES HORGÁSZJEGYEK

VIP SZIGETEK BÉRLÉSE

HORGÁSZFELSZERELÉSEK BÉRLÉSE

Küldjön nekünk emailt foglalas@robinsonszigetek.hu orKeressen minket
+3620 333 4717