Testimonial Categories: Testimonial

hege 2024-04-28 0

Véelémy7

Alacsony vízállás ellenére jött a ponty és egy szürkeharcsa. Jó helyen lévő faházat kaptunk, ahonnan 4-5 irányba is lehetett dobni.

hege 2024-04-28 0

Véelmény5

Elsősorban a környékbeli túralehetőségek miatt érkeztünk ide (amit meg is kaptunk), de ez elsősorban egy horgászparadicsom. Mi jól tudtuk magunkat érezni 3 kutyussal is, a kisgyerekesek is lazán eltölthetnek itt pár napot.

A büfé kínálata az országos átlagé, kiegészítve melegétellel. Érkezés előtt, még a tervezési fázisban érdemes velük egyeztetni, hogy van-e szabad hely, mert sok a rendezvényük.

hege 2024-04-28 0

Vélemény4

Nagyon kellemes és élményekben, kapásokban, gazdag hétvégét töltöttünk el. Végtelenül kedves és családbarát a személyzet. Nagyon szép és modern a főépület. A vizesblokkok szálloda minőségűek. Igazi gyöngyszem családok, horgászok és túrázók számára.

hege 2018-06-17 0

Vélemények 3

Távol mindentől, tavak, piknik helyek, kemping, horgászat, kirándulás, céges rendezvények, csoportok és hasonló hívószavak közepette van még kalandpark, hajóval és lehet kenuzni is. Fedett terasz van a főépület mellett, ahol van büfé, készételek, üdítők, sörök, szeszes italok.

Kedves személyzet és végtelen lehetőség a pihenésre, kikapcsolódásra.

Mosdók: Igazán kulturált, szeparált mosdók vannak, hölgyek részére is igényes, színvonalas.”

hege 2018-06-17 0

Vélemények 2

Kellemes pihenês, csodás helyen! A kiszolgálás példa êrtêkű! Mindent nagyon köszönünk!

hege 2018-06-17 1

Vélemények 1

Szép rendezett hely, kedves vezetőség, gyönyörű halak, mindenkinek ajánlom!