Robinson Fesztivál

A Robinson Fesztivált 2018 június 15. indítottuk útjára, egy háromnapos rendezvény keretében. Köszönhetően Önöknek, résztvevőknek, már első évben megyei visszhangot kiváltó, színvonalas minden korosztályt és zenei ízlést kedvelő vendég megelégedésével zárult az első fesztiválunk.

Célunk teljesült: mind zenei hangzásban, mind fénytechnikában és a hazai szórakoztatóipari fellépők tekintetében is a legjobbat, legjobbakat akartuk nyújtani, kínálni Önöknek.

A tavalyi, elsőre nem várt sikereken felbuzdulva és a visszajelzéseiteket felhasználva idén tovább emeljük a tétet és a színvonalat. A részleteket és a legfrissebb információkat megtaláljátok a Robinson Fesztivál Facebook oldalán, illetve itt a honlapon is a Robinson Fesztivál menüpont alatt, amelyeket folyamatosan töltünk föl és frissítünk!

A további sikerek garanciája a hazai Dj-k közül a 3-szor is az Év DJ-nek megválasztott NEWIK, a 2018-as Év Party sorozatát is szervező Mestyán Dániel, és a ROBINSON-szigetek lelkes és vendégszerető Csapata!

Találkozzunk idén is, várjuk Önöket 2019. június 14-16. között egy újabb felejthetetlen fesztiválra, egyedi környezetben.

Szigetek Robinson 2019-05-06 0

II.Robinson Fesztivál FELLÉPŐI

Éld át idén is az egyedi környezetben tartandó fesztivált, sok fellépővel és élménnyel. Egy kis ízelítő az i...

hege 2018-08-20 0

Nagyot robbant a Robinson-fesztivál

Fantasztikus hangulat, rengeteg sztár, régi ismerősökkel való találkozás, hajnalig tartó bulizások jellemezték a hagyományteremtő szándékkal megrendezett háromnapos fesztivált, amelynek a Szécsény mel...