Robinson Szigetek

4 km távolságra helyezkedik Szécsény város központjától, az Ipoly és a 22. számú főútvonallal határolt „NATURA 2000” természetvédelmi területen. Ma két 3,5 hektáros tó és közel a 2 km hosszan tekergő Ipoly holtágak rendszere számos vízimadárnak és növénynek ad pompás élőhelyet. Megközelíthető jól járható, karbantartott, makadám köves földúton személyautóval, illetve autóbusszal vagy akár kerékpárral. Távolsági autóbuszjárat a városközpontban áll meg, a személyvonat úgyszintén, onnan gyalogosan lehet megközelíteni a tábort.

Nyitvatartás

március 15. április 30. 07 – 19 óráig
május 1. augusztus 30. 06 – 20 óráig
szeptember 1. szeptember 30. 06 – 19 óráig
október 1. október 31. 07 – 18 óráig
november 1. -től téli fagyásig 07 – 16 óráig

SZOLGÁLTATÁSOK

006-kayak

Kenuzás

Horgászat

Sátrazás

Túrázás

Bográcsozás

Csapatépítés

10000
Látogató
30
Kemping férőhely
0
m2 Terület

HORGÁSZAT

A két tó és a szigeteinket “körbeölelő” Ipoly holtágak tárt karokkal várják a horgászokat. A táborunk már több neves horgászversenynek is adott otthont. A szigetünket a pergető horgászok paradicsomaként tartják számon.

RENDEZVÉNYEK-CSAPATÉPÍTÉS

Legénybúcsú, születésnap, céges rendezvény, baráti bográcsolás? Van még egyéb megvalósítható ötlete? Mi minden rendezvényre vevők vagyunk!

SPORTOLÁSI LEHETŐSÉG

A sok víz és a holtágak csatorna rendszere kedvez a vizisportoknak. A zöld területek pl edzőtáboroknak, labdajátékoknak nyújtanak megfelelő helyszínt.

TÁBOROZÁS-KEMPING

35 darab faház, 2 db közösségi ház és egyéb sátorhely áll minden kedves vendégünk rendelkezésére. Szigetünk ideális helyszín táborok számára.

ESKÜVŐ

Életre szóló esemény a természet lágy ölén?
Az ifjú pár kérései szerint minden megoldható: Szertartás, esküvői menük, dekoráció, party sátrak, élőzene, fotó-video felvétel, többféle kategóriás szállás,zártkörű rendezvény és amit igény szerint szeretnének

GONDTALAN PIHENÉS

Egyszerűen csak pihenésre vágyik? Egyedül vagy csoportosan? Nálunk ez is megoldható. Központban a természettel, távol a technikától és mégis közel egy kellemes történelmi kisvároshoz a Hollókő Ipolytarnóc turisztikai tengely mentén.

Küldjön nekünk emailt info@robinsonszigetek.hu orKeressen minket
+3620 325 5772